Op kerstavond zijn we met
het hele team van lekker wezen fonduen. Het was geen typische Zwitserse
kaasfondue maar gewoon lekker vlees fondue. Er was superveel vlees en daarbij waren
er ook nog loempia’s, frietjes, salades en heel veel lekkere sausjes voor bij
het vlees. Ik wilde er foto’s van maken maar juist op dat moment haperde mijn
toestel met de mededeling lensfout. Nu doet hij het gelukkig weer dus in het
vervolg komen er wel weer mooie foto’s.
1e kerstdag
moest ik natuurlijk gewoon werken en al om 9 uur in de Cappuccino bar zijn.
Daar was door het supermooie weer niet zo veel te doen en toen kwam “de chef” zoals
iedereen hem noemt me al om 11 uur halen om naar de Iglu te gaan. Daar heb ik tot
7 uur achter de bar gestaan en toen mocht ik lekker naar huis.
2e kerstdag
wordt hier niet gevierd dus alles was gewoon open. Ik moest om 2 uur beginnen
en na een hele après-ski middag beleeft te hebben en een hele tijd gezellig met
Nederlandse jongeren gepraat te hebben was de dag zo voorbij eigenlijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten