dinsdag 27 december 2011

Kerst


Op kerstavond zijn we met het hele team van lekker wezen fonduen. Het was geen typische Zwitserse kaasfondue maar gewoon lekker vlees fondue. Er was superveel vlees en daarbij waren er ook nog loempia’s, frietjes, salades en heel veel lekkere sausjes voor bij het vlees. Ik wilde er foto’s van maken maar juist op dat moment haperde mijn toestel met de mededeling lensfout. Nu doet hij het gelukkig weer dus in het vervolg komen er wel weer mooie foto’s.
1e kerstdag moest ik natuurlijk gewoon werken en al om 9 uur in de Cappuccino bar zijn. Daar was door het supermooie weer niet zo veel te doen en toen kwam “de chef” zoals iedereen hem noemt me al om 11 uur halen om naar de Iglu te gaan. Daar heb ik tot 7 uur achter de bar gestaan en toen mocht ik lekker naar huis.
2e kerstdag wordt hier niet gevierd dus alles was gewoon open. Ik moest om 2 uur beginnen en na een hele après-ski middag beleeft te hebben en een hele tijd gezellig met Nederlandse jongeren gepraat te hebben was de dag zo voorbij eigenlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten