Deze hele week moet ik ’s
ochtends vanaf 10 uur in de Cappuccino bar staan. Op zich best leuk hoor want
deze week is er veel te doen. Waarschijnlijk worden het deze week gewoon hele
dagen in de Cappuccino bar omdat er iemand is bijgekomen die al 3 jaar op rij
in de Iglu bar staat.
In de Cappuccino bar voel
ik me wel vertrouwder dan in de Iglu omdat ik gewoon precies weet wat ik moet
doen en in de Iglu zijn er gewoon bepaalde drankjes waarvan ik geen idee heb hoe
ik ze moet maken. Gisteren was het ’s middags allemaal gewoon goed gegaan maar ’s
avonds kwamen er stuk voor stuk moeilijke cocktails. De chef zei dat het
absoluut geen probleem was dat ik die niet kon maken maar je voelt je toch
lullig als je 3 bonnetjes met drankjes achter elkaar aan iemand anders moet
geven.
Daarom ben ik blij dat ik
deze week gewoon lekker kan doen waar ik goed in ben; cappuccino’s maken. Bij
een cappuccino is het belangrijk dat de melk goed opgeschuimd is, om de
cappuccino er ook mooi uit te laten zien maken wij er een prachtig hartje in en
dat gaat allemaal al super! Ik heb al de bijnaam gekregen; The King of the Coffeemachine...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten